Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Vorming & Opleiding

Vorming & Opleiding

 

DirigentenopleidingDirigentenopleiding

Koor&Stem biedt amateurkoordirigenten verschillende opleidings-mogelijkheden aan in koordirectie. Je kan kiezen voor een initiatiedag of een basisopleiding (provinciaal georganiseerd). Wie een stapje verder wil, kan de opleidingen 'Ik dirigeer een koor!' en 'Zingen met kinderen' aanvatten. (tweejaarlijks georganiseerd). 

Lees meer...
 
 
 
 

Repertoiredagen

Koor&Stem organiseert geregeld repertoiredagen en -weekends voor zowel zangers als dirigenten. Je krijgt nieuw repertoire aangereikt en de docenten geven telkens een heleboel tips mee rond stemvorming, koorvorming, repetitietechniek, e.a.

 
Lees meer...

 
 

 

 

 

 

 

RepertoiredagenPodiumkansen

Grijp je podiumkans! Niks leukers en leerrijkers om met je koor of ensemble het podium te bestijgen. Koor&Stem (mede-)organiseert en steunt op actieve wijze verschillende wedstrijden, festivals en andere ontmoetingen in binnen- en buitenland. 

Lees meer... 

 

 

 

   KoorcoachingKoorcoaching

Aangesloten koren kunnen genieten van koorcoaching. We sturen een gespecialiseerde docent bij je langs om actief te werken aan stemvorming en koorklank, repertoire en uitvoering, scenische opstelling. We werken op maat: geef aan wat je wenst en maak gebruik van dit mooie aanbod!

Lees meer... 

 

Koor- en dirigentendagKoorcoaching

De koor- & dirigentendag is dé plek om je te informeren, je te laten inspireren en om te netwerken met gelijkgestemde dirigenten en koorbesturen. We maken steeds kennis met nieuw en uitdagend repertoire en met actuele en praktische onderwerpen uit het koorleven (auteursrecht, fondsenwerving, sociaal statuut van de dirigent en vergoedingen...

Lees meer...