Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Vorming & Opleiding > Koorcoaching

Koorcoaching
Koorcoaching

Koorcoaching biedt je de mogelijkheid om actief te werken aan de artistieke kwaliteit van je koor. Ieder koor is uniek, en dat is het mooie. De klank. Het repertoire. De uitstraling. Koor&Stem kan je ondersteunen bij de artistieke ontwikkeling van je koor. Aangesloten koren kunnen genieten van koorcoaching. We sturen een gespecialiseerde docent bij je langs om actief te werken aan stemvorming en koorklank, repertoire en uitvoering, scenische opstelling. We werken op maat: geef aan wat je wenst en maak gebruik van dit mooie aanbod!


Koorcoaching is een speerpunt in de dienstverlening van Koor&Stem. Koorcoaching wordt aangeboden aan alle bij Koor&Stem aangesloten koren en dirigenten en is erop gericht de artistieke kwaliteit van onze koren te verbeteren.

Een docent van Koor&Stem volgt een koor op afstand en neemt ook actief deel aan het werkingsproces van het koor op het vlak van repertoirestudie, afwerking, interpretatie, gehoorvorming en stemvorming.

Voor de aangesloten koren behoort koorcoaching tot de dienstverlening. Het koor ontvangt steeds een schriftelijk verslag over de koorcoaching. Een sessie koorcoaching bestaat uit minimaal twee uur begeleiding.  Koor&Stem zorgt voor de betaling van het honorarium van onze docent. Als kleine bijdrage vragen we evenwel dat het koor zelf de verplaatsingsonkosten van de docent voor rekening neemt.

We focussen vooral op twee vormen van koorcoaching:

  • Koorcoaching stemvorming
  • Koorcoaching repertoire

Vul het aanvraagformulier in (dat je hieronder kan downloaden) en mail het naar Erik Demarbaix (Koor&Stem Antwerpen), Marleen Moortgat, (Koor&Stem Gent) of Lieselotte Goessens (Koor&Stem Liturgisch). Zij zullen je aanvraag verder opvolgen en de nodige afspraken maken.

Downloads