U bent hier

Koren gezocht voor Leuven beKOORt

Podiumkans

Een stad vol gezang, vol muziek en zangers ... dat is ‘Leuven beKOORt’! Leuvens amateurkoor Kooruwel (foto) en cultuurcentrum 30CC zetten dit gloednieuw en gratis koorfestival op poten. De eerste editie werd tot tweemaal toe uitgesteld omwille van de coronamaatregelen.Maar op zondag 18 september 2022 viert dit stemmige festival zijn première!

Op zondag 18 september 2022 ontdek je zo’n 40 koren – met evenveel stijlen en sferen – op een zakdoek bij elkaar. Het festivalcentrum komt op de Velodroom (Brusselsestraat) en alle zanglocaties (binnen en buiten) bevinden zich binnen een straal van nog geen kilometer. Drie muzikale promenades langs oude en nieuwe locaties laten ook een verrassend stukje Leuven zien.

Extra koren gezocht

Voor dit festival gaan de organisatoren op zoek naar een 40-tal enthousiaste koren die elk twee keer een half uurtje zingen. Alle optredens zijn gepland tussen 14.00 en 18.00 uur, ideaal om er de hele namiddag te blijven met jullie koor. Er valt immers genoeg te horen en te zien!Alle koren worden ook uitgenodigd om het festival mee af te sluiten met een gezamenlijk, toegankelijk nummer. 

Voor deze eerste editie schreven zich al vele koren in, maar er zijn nog plaatsjes beschikbaar! Popelt jouw koor om zich te tonen op deze eerste editie? Schrijf je dan in voor zondag 10 april 2022! Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact via info [at] leuvenbekoort.be.

Meer info en inschrijven

Deelnemende koren gezocht voor ‘Leuven beKOORt’, een gloednieuw koorfestival dat plaatsvindt op zondag 18 september 2022. Inschrijven voor 10 april!
Terug naar boven