U bent hier

Nu uitbreidingspakketten beschikbaar voor Twizzit

Advies

Bij de lancering van Twizzit schreven we dat Twizzit, naast de basisfuncties inbegrepen bij je lidmaatschap, heel wat extra mogelijkheden bevat. We zijn dan ook enthousiast dat deze extra mogelijkheden vanaf dit koorjaar 2023-2024 te bestellen zijn via je Twizzit-omgeving!

Uitbreidingspakket Piano

Bekijk introductiefilmpje

Twizzit voorziet voor koren aangesloten bij Koor&Stem, 3 uitbreidingspakketten: Piano, Forte en Fortissimo, die aan een voordeeltarief worden aangeboden. Met het Piano-pakket wordt de nieuwsbriefmodule geactiveerd. Hiermee verstuur je externe nieuwsbrieven in een mooie, uniforme lay-out, zodat je de communicatie van je koor een professionele uitstraling kan geven. De vele mogelijkheden binnen deze module zijn te vergelijken met de betalende pakketten van andere aanbieders, zoals bv. MailChimp.

Uitbreidingspakket Forte

Bekijk introductiefilmpje

Het Forte-pakket biedt de krachtige module voor inschrijvingsformulieren. Enkele van de mogelijke toepassingen gaan van het verkopen van online tickets mét online betaling én toegangsscan aan de kassa over inschrijvingen bijhouden voor je andere activiteiten (bye, Google Forms?) tot zelfs het opzetten van een webshop. Naast het voordeel van deze uitgebreide mogelijkheden is het ook handig dat al je data in Twizzit verzameld blijft.
In het pakket Piano en Forte zit ook de Media-module, een cloudstorage voor documenten en foto's (geen video's) in Twizzit.

Uitbreidingspakket Fortissimo

Bekijk introductiefilmpje

Wil je all the way gaan? Dan kan je het Fortissimopakket overwegen, dat alle functies van Twizzit bundelt. Dan krijg je ook de Facturatie-module (niet te verwarren met een boekhoudmodule!), de module voor Vrijwilligerswerking en Taakbeheer en de Registratie-module.

PROEFPERIODE

Twizzit maakt het mogelijk om elk pakket in proefperiode uit te testen. Het koor krijgt dan een periode van 2 weken om het pakket met functionaliteiten te verkennen en te beslissen of het een interessante aankoop kan zijn. Na deze proefperiode wordt het pakket gedeactiveerd, en dien je de module in je Twizzit-omgeving aan te kopen.

Je vraagt het proefpakket aan via ledenbeheer [at] koorenstem.be

Terug naar boven